Werken aan het succes van mensen

Personeelsbeleid invoeren waarin zakelijke belangen in evenwicht zijn met het menselijke aspect. Dat is de hoofdopdracht die personeelsmanagers vaak meekrijgen. Een wervelende functie waarin u vroeg of laat te maken krijgt met elke medewerker in de organisatie.

Brengt u bijvoorbeeld advies uit met betrekking tot het personeelsbeleid, dan werkt u nauw samen met de bedrijfstop. Bent u bezig met het opstellen van een functieomschrijving dan richt u zich meer op de individuele werknemer. Als personeelsmanager heeft u contact met alle geledingen van het bedrijf en werkt u met allerlei mensen samen.

In deze praktijkopleiding wordt u in kort tijdbestek voorbereid op alle facetten van het vak. Slaagt u vervolgens ook nog voor het gelijknamige Nemas-examen dan heeft u alle papieren in huis om te solliciteren naar de uitdagende en afwisselende functie van personeelsfunctionaris of manager personeelszaken. Reden genoeg dus om u snel aan te melden voor deze bedrijfsgerichte managementopleiding!

Voor wie?

Deze opleiding is met name geschikt wanneer u een functie op het gebied van personeelsmanagement ambieert of wanneer u al werkzaam bent op een personeelsafdeling en uw kennis wilt structureren en uitdiepen.

Vooropleiding

De opleiding wordt op hbo-niveau verzorgd. U kunt de opleiding starten zodra u over het diploma Middle Mangement beschikt. Als u door werkervaring of andere relevante studies over voldoende managementkennis op hbo-niveau beschikt, kunt u eveneens deelnemen.

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren